cauta

miercuri, 30 martie 2011

Doru, cu d de la dinte

Deocamdata n-am nevoie nici macar de-o plomba si sper ca aceasta stare sa dureze multa vreme inca.
Desi nu sparg in dinti chei franceze ca poetul Florin Iaru si nici macar bomboane agricole, aduc a...
''Fox frumos/cu dinti otele/si pret mare /la catele''

Cei care frecventeaza cabinete stomatologice, sunt indreptatiti sa stie ca pretul platit pentru orice interventie, de la cea mai minora pana la cea mai complexa, include pe langa costurile propriu zise si altele ascunse, asa cum o haina aparent impecabila are suficiente vicii de fabricatie.
Banii pe care-i lasi la cabinet nu reprezinta numai pretul lucrarii, plombei, implantului, extractiei ori bijuteriei dentare aplicate, ci si plasmele din sala de asteptare, spoturile, sapunul lichid de la baie, hartia in 15 straturi, clopotelul kitchos de deasupra usii, dropsurile din bomboniera, revistele, oricat de vechi tot au un pret, mp3-ul ,tapetul, firma luminoasa, tablourile suprarealiste, presul de la intrare, totul e all inclusive.

Totusi cunosc o exceptie care intareste regula, cabinetul dentar al unor prieteni , unde(bag mana in foc!) ai sansa sa platesti strict costul lucrarii, al materialelor si al sterilizarii corecte .
Daca n-am uitat ce mi-au explicat, acolo se executa printre altele, proteze cu capse si sisteme speciale RHEIN 87, prompt si la preturi rezonabile, adica sensibil mai mici fata de alte locuri.
Adresa e str. Celulozei, bl, Stejar ap. 1, Ciocarlia
dr. Ghiorghiu Virginia si tehnician dentar pr.Doru Georgescu, alchimist, misogin , insa profesionist desavarsit.

Un comentariu:

  1. Inscriete pe www.seotrafic.ro si beneficiezi de mai mult trafic la situl tau . Bonus inscriere 500 credite. Schimb de trafic

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails